0

Как да започнете да залагате в Унибет

Сподели с Приятел!

Онлайн Залозите в Унибет са бързи и лесни – особено след като разберете как работи Вашия талон със залози на Унибет. Инструкции за правенето на залог.

 

покер стратегииПравенето на Залог в Унибет. Просто натиснете един от коефициентите от списъка със събития/коефициенти. Вашия залог ще се появи на талона със залози, заедно с детайли за събитието, коефициенти и полето, където може да въведете залога си.

Добавяне на още залози. Просто продължете да натискате на събитията в списъка с коефициенти. Те ще бъдат автоматично добавяни към талона за залози на Унибет.

Премахването на залози. Натиснете кошчето до полето със залога.

Комбинирани Залози в Унибет. Различните комбинирани залози, които могат да бъдат направени от Вашите единични залози, автоматично се появяват под единичните събития, които сте избрали. Ако сте избрали Банкери, само комбинации, включващи тези банкери, ще се появат.

Добавени и Банкери. Натиснете тук, за да изберете Вашия Банкер (събитието, което сте сигурни, че печелите, и което да включите във всяка комбинация). Оттук също можете да изберете и Добавените (събития, които искате да добавите към отделни комбинации).

Онлайн Залозите в Унибет са бързи и лесни

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *