0

Как да внеса пари – Moneybookers ?

Сподели с Приятел!

От България може да се депозира по няколко начина – кредитни карти Moneybookers,Visa и Mastercard, дебитна карта Visa electron, Western Union, банков трансфер… Всички тези методи или са прекалено скъпи, или чакаш с дни да пристигнат парите, или се изискват купища документи и бумащини, или не се приемат от всички букмейкъри… за да не си създавате излишни главоболия, ние ви препоръчваме да използвате Moneybookers – най евтиният, бърз, безопасен и лесен за използване разплащателен метод.
Moneybookers представлява електронен портфейл, чрез който можете безплатно да внасяте и теглите пари от почти всички сериозни букмейкъри. Ето какво трябва да направите:

Как да внеса пари – Moneybookers?

  1. Регистрирайте се в Moneybookers – регистрацията не е сложна, просто въвеждате коректно всички данни, които се изискват от вас, и нека валутата да е в лева.
  2. Отивате в най-близката банка и си откривате разплащателна сметка в лева. Скед това, от тази сметка изпращате пари по сметката на Moneybookers (можете да я намерите в сайта на moneybookers)
  3. След като сте захранили сметката си в moneybookers и парите са пристигнали в нея, не ви остава нищо друго, освен да внесете пари в някой букмейкър и да започнете да залагате за любимия си отбор !
  Дори и сега да ви изглежда малко сложно ви уверяваме, че това е изключително елементарен процес и след първата такава операция по изпращане на пари, ще ви се струва лесно, като детска игра…
– повече видове спорт

Как да внеса пари – Moneybookers?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *