0

Играйте безплатно покер онлайн

Сподели с Приятел!

ParadisePoker има  удоволствието да ви представи маси за игра на покер онлайн, на които играете безплатно

 

С толкова много варианти в покер и игри, които да научите, за ParadisePoker е удоволствие да ви представи маси за игра на покер онлайн, на които играете безплатно, за да можете да затвърдите уменията си и усъвършенствате играта си.

Сред игрите, които можете да играете безплатно, са:

  • Texas Hold'em, Omaha High & Hi/Lo, 7 card stud, 5 card stud, 5 card draw и 5 card draw 7-A.

След като въведете потребителското си име и парола, влизате в покер залата на ParadisePoker. Тук можете да изберете игра, която можете да играете, и да натиснете бутона “Упражнения”. Просто изберете маса, на която да играете покер, и започнете. Масите за упражнение са абсолютно безплатни – ще получите съответен кредит от средства и можете да играете колкото си поискате.

Безплатни покер турнири

След като научихте тънкостите, време е да изпробвате силите си и да спечелите малко пари. ParadisePoker ви предлага безплатни турнири всеки ден, като печелите хиляди долари от наградния ни фонд. Преди да започнете да играете игри с реални пари, няма да е лошо да опитате първо игра, без да гоните печалбата. Можете да разгледате кои са нашите безплатни турнири в раздела ‘Мулти турнири’ в подраздел ‘Freeroll’.

Следващата стъпка – продължете да играете безплатно, но спечелете реални пари, когато ви върви. ParadisePoker редовно ви предлага безплатни турнири или т.нар. ‘freerolls’, в които раздаваните награди са парични и предметни. Можете да научите повече за безплатните ни покер турнири в раздел ‘Tурнири’ и подраздел ‘Безплатни турнири’.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *