0

Защо да играем във 4Kings Poker

Сподели с Приятел!

За регистрация в 4Kings Poker от тук

Ами причините са много и се обясняват лесно като прочетете всички промоции и бонуси, които ни се предлагат от този сайт и са описани по-долу. Но освен тях, 4Kings Poker определено си "харесаха" България и малко наши молби към тях са останали неизпълнени. Радостно е, че досега 4Kings Poker са доволни от нас и имат големи амбиции да провеждат бъдещи шампионати в страната (като напр. вече проведения с тяхно участие Bulgarian Poker Open 2006, където 4Kings Poker спонсорираха 15 играчи от нас с по $1,000), предлагат евтини сателити за всеки по-голям турнир на живо у нас. Да не забравяме, че 4Kings Poker са част от най-голямата Европейска покер мрежа и всичките им турнири са в удобно за нас време, а не през нощите.

  • €100,000 гарантиран месечен турнир

Всяка последна неделя на всеки месец, 4Kings Poker ще организират турнир с гарантиран награден фонд €100,000. Разбира се, това далеч не е най-големият турнир в интернет, но пък всеки час има фрийроли, чрез които вие може да се класирате за този турнир безплатно. През септември трима наши сънародници се класираха за него, но за съжаление нямаха карта за да вземат нещо от този огромен награден фонд. Прочетете за тези €100,000 фрийроли плюс други турнири с добавен награден фонд тук.
Месечен турнирен лидер борд
За всеки турнир с повече от 20 участника, в който се класирате сред първите шест, ще получите точки според мястото си по идея на Формула I. В края на всяка седмица, първите десет в това класиране ще си разделят €600, а в края на всеки месец първите 200 ще играят във фрийрол за €6000. Това е състезание срещу всички играещи в мрежата на 4Kings Poker, но още първия месец записахме две участия в €6000 турнир.

За регистрация в 4Kings Poker от тук

  • Bad Beat Jackpot

Всяка тексас холдем ръка на кеш масите, при която каре десетки или по-силна комбинация загуби раздаването, печели постоянно растящия Bad Beat Jackpot (или джакпот за нещастна загуба).
Играчът държащ губещата ръка печели 40% от джакопта, победителя взема 20%, а останалите играчи получили карти в радаването си разделят другите 20%. Последните 20% от джакпота се прехвърлят като начална стойност за новия джакпот. Досега трима Българи са вземали пари от такива ръце, успех и на вас.

Всеки, който е събрал 50 VIP точки , има право на участие в 8 фрийрола с награден фонд от 500€. Тези фрийроли ще се проведат на всяко 20-то и 30-о число на месеците Август, Септември, Октомври и Ноември. Началният час на фрийролите е 22:00 часа българско време. Името на турнира е Newcomers Welcome Freeroll.

  • Колко е една VIP точка:

За регистрация в 4Kings Poker от тук

Една VIP точка в 4Kings Poker се присъжда на всеки играч, получил карти в ръка на кеш маса, при която е събран рейк поне 31 цента. Това съответства пот 6€. Така че на пълна маса с 9-10 човека и блиндове €0.25/€0.50 не би следвало да е проблем да се направят 50 точки след 2 часа игра.
За всяко евро, което плащате като такса в турнир (СитЕндГоу или Мулти турнир), получавате по 0.2 VIP точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *