0

Застраховка за 0-0 за всеки мач от Шампионската Лига

Сподели с Приятел!

Шампионска ЛигаВече четири мача от тазгодишната Шампионската Лига завършиха с нулево равенство, и при други срещи с такъв резултат, ще върнем всички губещи залози на Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор. Не пропускайте възможността да се застраховате.

Ще върнем всички губещи залози на Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор на всеки мач от Шампионската Лига, завършил 0-0.

 

Общи Условия за Шампионската Лига

Промоцията важи за всички мачове от Шампионската Лига, които се играят на 23, 24 ноември, както и 7, 8 декември. Датите на мачовете подлежат на промени/отмени.
Пари ще бъдат връщани за губещи залози на Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор. (без залози на живо).
Промоцията важи за всички мачове от Шампионската Лига, които завършат 0:0 в редовното време (90 мин + добавено време).
Първи/Последен Голмайстор се отнася за играча, който вкара Първия/Последния гол в мача. Автоголове не се вземат под внимание.
Резултатите ще бъде потвърдени от www.uefa.com и първия резултат обявен от УЕФА ще бъде използван, за да се уредят залозите, независимо от това, дали мачът е прекъснат или официалният резултат е променен в последствие.
Няма минимален/максимален залог, който да се изисква в тази промоция.
Залозите ще бъдат върнати в сметките на играчите до 24 часа след края на мачовете.
Офертата важи, както за единични, така и за комбинирани залози. В случай на комбинации, губещият залог за Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор ще бъде анулиран (считан с коефициент 1.00 за комбинацията), но комбинацията ще остане валидна, независимо от анулирания губещ залог за Точен Резултат, Първо Полувреме / Краен Резултат и Първи / Последен Голмайстор.
Унибет запазва правото да промени/отмени тази промоция по всяко време.
Общите Условия на Унибет важат за тази промоция.

Шампионската Лига   Залози на живо    50 лв бонус за нови клиенти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *