0

Започва Световните Покер Серии 2012

Сподели с Приятел!

В началото на тази седмица ще започнат събитията от Световните Покер Серии WSOP за 2012 година, като в тях ще бъдат раздадени 61 гривни за следващите 51 дена.

Това събитие ще бъде следено от милиони фенове и играчи, като някои сайтове за онлайн покер вече обявиха програмата си за предаване на някой от най-големите събития влизащи в световния шампионат по покер.

Едно от най-очакваните и зрелищи събития за всички професионални покер играчи, както и от любителите на тази игра е турнирът с вхнодна такса от един милион долара. Други очаквани събития са Шампионатът на играчите с входна такса от 10 хиляди долара, $10К 6-Макс игрите, както и основното събитие на 10К Ноу-Лимит Тексас Холдем Покер.

Световните Покер Серии 2012

Относно излъчването на покер видео от програмата на WSOP главният редактор на сайта за онлайн покер „Покер Листинг” Мат Шоуел заяви:

„Ние разгледахме програмата на WSOP и разбрахме, че можем да предложим по-добро и по-интересно покритие на турнира, ако се фокусираме върху отделни събития, отколкото да предаваме всяко незначително събитие с входна такса 1000 долара.”

„Ще предадем най-доброто от тези предстоящи събития и ще предложим незабравими емоции и преживявания на нашите потребители.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *