0

Залози На Живо в Унибет

Сподели с Приятел!

Залозите на Живо Ви позволяват да правите Залози докато мачът все още се играе.

За да видите програмата, натиснете 'Залози на Живо' в горния ъгъл на лобито на страницата на Унибет. Инструкции за това как да Залагате на Живо.

Трябва да сте регистриран клиент на Унибет, за да направите Залози на Живо. Прави се така:

Влезте във Вашата Унибет сметка.

Натиснете логото 'На живо' в лобито на Залози.

В програмата на Залози на Живо, натиснете върху мачът, на който искате да заложите.

Коефициентите се появяват в отделен прозорец. Натиснете на изхода, на който искате да заложите. Въведете залога си и потвърдете.

Освен ако залозите не са прекатени или коефициентите се променят в следващите няколко секунди, в които случай всички коефициенти са невалидни, Вашия залог е направен! Можете да видите всички Ваши Залози в 'История' в Моята Сметка.

Залози за събития, които се случват по време на мача, се уреждат, веднага щом изходът от залога е ясен. Например "Над/Под 1.5 Гола" ще бъде уреден веднага, щом вторят гол е отбелязан.

Унибет предлага и уникалната "Ca$h-In" функция от време на време, по-време на протичащи събития. Тя Ви дава да възможността да кеширате Залози, преди изходът му да е ясен. Функцията "Ca$h-In" може да е за по-малко или за повече от първоначалния Ви залог, в зависимост от случващото се в мача. Пълни детайли за офертата ще се появят в прозорец на Вашия екран. За да приемете офертата "Ca$h-In", просто натиснете на червената Ca$h-In икона в дясната част на прозореца. Залогът ще бъде считан за уреден на показаната цена и средствата ще бъдат депозирани директно във Вашата сметка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *