0

Добре дошли в Poker Heaven!

Сподели с Приятел!

Poker Heaven предлага най-доброто от онлайн покера, невероятен бонус при регистрация, 3 милиона в гарантирани турнири всеки месец, всекидневни фрийроли, кеш бонуси от различни промоции. Poker Heaven дори ви дава шанс да се класирате за турнири на живо! Не на последно място, ние от Poker Heaven награждаваме най-редовните ни клиенти със кеш бонуси, фрийроли, покер подаръци и различни ваучери в нашият VIP магазин.

Ние разполагаме с отличен съпорт, който е готов да ви помогне, независимо какви въпроси отправите към него. Можете да се свържете със съпорта освен чрез e-mail, така и чрез „Чат на живо”

Добре дошли в Poker Heaven!

Подобрете нивото си като си пишете директно с вашите опоненти; софтуерът е безплатен за сваляне. Ние предлагаме различни вариации на покер игрите, включително игри без лимит, с фиксиран лимит и с пот лимит на Texas Hold`em, Omaha, 7 card Stud и 5 card draw. Освен стандартните игри, ние предлагаме и разнообразни sit`n`go турнири и турнири с много маси, където се съревновавате с доста опоненти докато излъчите един победител. Какъвто вид покер търсите за игра, вие ще го намерите.

Ние предлагаме на всички нови клиенти 200% бонус в размер до €1000. Това е един от най-големите покер бонуси предлаган от онлайн покер зала.

Регистрирайте се днес в Poker Heaven и ние ще удвоим депозираната от вас сума.

Poker Heaven използва един от най-сигурните начини за разплащале, които са лицензирани и управлявани от Европейският Съюз

Залаганията са форма за забавление, но Ви молим да запомните, че към залаганията може да се изгради зависимост, играйте отговорно. Вие трябва да сте над 18 години за да играете в покер залата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *