0

Големият победител в „ЛА Покер Класикс”

Сподели с Приятел!

Джазайери спечели СПТ „ЛА Покер Класикс”

Шон ДжазайериВъпреки, че Шон Джазайери бе играчът с най-малко опит на финалната маса в престижния турнир „ЛА Покер Класик”, който е част от Световния  Покер Тур (СПТ), това не му попречи да си тръгне с 1,37 милиона долара от наградния фонд за неговото първо място.

Джазайери, който е компютърен специалист, работил през годините за „Майкрософт”, седна на финалната маса, като лидер по брой чипове и отстъпи водачеството си само в няколко директни хедс-ъп битки по пътя си към заслужена победа. Вие също може да спечелите, като вземете вашият Betfair бонус .

Покер професионалистът, който е родом от щата Вашингтон, трябваше да се изправи срещу двама носители на гривни от Световните Покер Серии(СПС) и още десетки талантливи покер играчи.

За изненада на всички, първи турнира напусна Джейсън Съмървил, който бе смятан за един от фаворитите на финалната маса, последван от Джейсън Бърт, бивш финалист от СПТ.

Ноа Шварц завърши четвърти с 1 милион щатски долара в банковата си сметка от турнири на СПТ, като това бе неговото трето участие на финална маса в кръг от СПТ.

Трети завърши Дан Кели, който има няколко силни участия в СПС, а със второ място трябваше да се задоволи Дейвид Сандс, който има над 2.8 милиона долара печалби от онлайн покер турнири.  

И въпреки, че според Джазайери голямата победа няма да промени живота му особено, той може да се наслади изцяло на солидните финансови приходи, възлизащи на $1,370,240. Ако вие все още не сте достигнали нивото на тези играчи, то може да развивате уменията си с Betfair покер онлайн.    

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *