0

Германец печели голямата награда в bet-at-home.com!

Сподели с Приятел!

 

За регистрация в bet-at-home.com

Победителят от промоция за рожденият ни ден е вече известен: Stephan T. (на снимката) спечели с невероятния брой от 54 914 правилни залози и вече може официално да отиде на почивка в продължение на 10 години – всичко за сметка на bet-at-home.com. "Все още не мога да повярвам на късмета си", каза германеца. „Жена ми и аз най-накрая ще имаме възможността да открием света!” Първото ни пътуване сигурно ще бъде в САЩ! »Всички 500 победители

bet-at-home

bet-at-home.com ще раздаде 10 ваучера по сто лева, ако България победи Сърбия

За регистрация в bet-at-home.com

България излиза срещу Сърбия точно 17 години след Чудото на Парк де пренс, когато „лъвовете” биха Франция с 2:1 и започна приказката на четвъртите в света. Сега България отново изглежда възродена под ръководството на Лотар Матеус, но сърбите винаги са опасен съперник. bet-at-home.com ще раздаде 10 ваучера по сто лева, ако България победи Сърбия с повече от един гол разлика! Какво ще се случи в тази балканска битка?


Без блъф: 1.000 € покер бонус, сега само в bet-at-home.com!

Не се оставяйте да ви блъфират – покер играчите на bet-at-home.com държат със сигурност по-добрите карти в ръце! Само при нас и само сега, всичко нови участници ще получат бонус на стойност до 1.000 евро! Но внимание: Тази сензационна оферта важи само броени дни! Готови? Старт! »Свалете си покер софтуера сега!    »Вземете си бонуса сега!

За регистрация в bet-at-home.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *