0

Галфонд завърши превъзходно представянето си през март

Сподели с Приятел!

Фил Галфонд успя само с една ръка да компенсира за всичките си загуби в игрите с високи залози, след невероятна печалба през месец март.

За цялостното си представяне през изминалия месец Галфон си донесе малко повече от 1.3 милиона долара спечелени в 35,033 ръце.

Той обърна по невероятен начин развоя на събитията в негова полза, след като в края на февруари бе натрупал загуби от 663 хиляди долара. Големата загуба определено повлиа зле на професионалният покер играч, който дори си бе взел месец почивка от онлайн покер игрите.

 

Оналйн покер най-големи печалби

Роденият в Мериленд професионалист се завърна на покер сцената по най-добрият възможен начин в края на месец март, като големите му успехи го наредиха сред играчите с най-големи печалби за тази година.

В момента банкрола на Галфонд, натрупан през тази година възлиза на 862 хиляди долара. Освен Галфонд, Йенс Килунен, Рони Кайзер и Дейвин Джорджи също регистрираха огромни загуби или победи за изминалия месец.

Март определено не бе добър за Джорджи, който трябваше да се раздели с близо 840 хиляди долара от банковата си сметка, заради лошо представяне в оналйн покер игрите с висок залог.

С големи печалби от изминалия месец обаче могат да се похвалят Фил Айви, който прибра близо милион долара, както и Бени Спиндлер с 386,000 повече в банковата си сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *