0

В Betfair Аркада има нова промоция

Сподели с Приятел!

В Betfair Аркада има нова промоция

Вземи промоция

Точно така. В Betfair Аркада има нова промоция, за която си заслужава да разкажем.

Стотици безплатни залози ще бъдат разпределяни всеки петък между играчите, заложили над €550 от понеделник до четвъртък.

Не говорим за томбола… Ако заложите над €550 в Аркадата за съответния период (игрите в Zero Lounge не участват), ГАРАНТИРАНО получавате безплатен залог на стойност между €5.5 и €110! Има само една уговорка – трябва да използвате бонуса до полунощ в петък. Иначе той изчезва!

Вземи промоция

Как да развеете знамето в петък – 3 лесни стъпки! 

1) Заложете €550 в Аркадата между понеделник и четвъртък (игрите в Zero Lounge не участват).

2) Заповядайте в Betfair Аркада в петък след 12pm (BST), за да видите размера на промоция, който сте получили (безплатните залози се показват в горния десен ъгъл на всяка игра на пари в Аркада).

3) Заложете бонуса си преди полунощ (BST) или той ще изчезне яко дим.

Вече нямате абсолютно никакво извинение да не развявате знамето на доброто настроение в петък!

Вземи промоция

Правила и условия за  промоция.

Вземи промоция

* промоция “FEEL GOOD FRIDAY” приключва в петък, 30 Април.

* За да се класира за безплатен залог, играчът трябва да заложи €550 (или еквивалента в друга валута) или повече на която и да е игра в Betfair Аркада (с изключение на игрите в Zero Lounge) между 00:01 ч в понеделник и 23:59 ч в четвъртък. Всички часове са в BST.

* Всеки клиент, който е изпълнил условията, има право на един безплатен залог на стойност между €5.5 и €110 в Betfair Аркада. 

* Ако заложите €550 или повече, но по-малко от €2200, има 80% вероятност да получите безплатен залог от €5.5, 15% вероятност да получите безплатен залог от €30 и 5% вероятност да получите безплатен залог от €110.

Вземи промоция

*  Ако заложите €2200 или повече, но по-малко от €11000, има 40% вероятност да получите безплатен залог от €5.5, 20% вероятност да получите безплатен залог от €30,20% вероятност да получите безплатен залог от €55 и 20% вероятност да получите безплатен залог от €110.

* Ако заложите €11000 или повече, има 80% вероятност да получите безплатен залог от €55 и 20% вероятност да получите безплатен залог от €110.

* Безплатните залози от промоцията "FEEL GOOD FRIDAY" могат да бъдат използвани на всяка от игрите в Betfair Аркада.

* Безплатният залог се превежда в или преди 12:00pm в петък и изчезва в полунощ (BST).

* Безплатният залог трябва да бъде заложен поне веднъж на някоя от игрите в Betfair Аркада, преди да получите право да го теглите.

* Безплатните залози, неизползвани до полунощ в петък, губят своята валидност. Betfair няма да влиза в дискусия с играчи, които не са имали възможност да се възползват от бонуса си, независимо от причината.

*   В случай, че Betfair не успее да преведе безплатния ви залог в определен петъчен ден, вие ще бъдете информирани по електронната поща, ако това е възможно, и ще получите бонуса си следващия петък. Той ще бъде добавен към евентуалния безплатен залог, спечелен от вас в съответната седмица. 

Вземи промоция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *