Видове играчи на покер

Spread the love

Скала

Това е пасивен играч с малък брой изиграни ръце. Този вид играч играе само с най-добрите карти, той единствено отговаря на другите залози преди флоп и се отказва, ако няма късмет във флопа. Добра идея е да изиграете колкото е възможно повече ръце срещу такива играчи. Ако те платят, тогава след увеличаване на залога ще спечелите повечето потове. Но внимавайте, ако започнат да плащат Вашите залози.

Радиостанция

Радиостанция означава пасивен играч, който плаща при много от ръцете. Тези играчи играят голям брой игри, дори и при по-слаби карти. Те обикновено обаче само плащат. Лесно е да вкарате един такъв играч в играта с разумни залози, когато имате добра ръка, и да вземете неговите чипове.

Маниак

Маниакът е агресивен играч с голям брой изиграни игри. Тези играчи изиграват голям брой ръце агресивно и често вдигат залога преди флоп, дори и при по-слаби ръце. Трудно е да се играе срещу такива играчи и те често стават доста дразнещи след известно време. Най-добрата стратегия е да изчакате да получите добри карти и след това да го/я оставите безразсъдно да вдигне залога. Просто трябва да плащате неговите/нейните залози. Единственият вид блъф, който можете да използвате срещу такива играчи, е да се преструвате, че имате по-слаби карти, когато картите Ви са отлични.

Мислещ играч

Четвъртата комбинация за играч е тази, с която можете да се справите най-трудно. Тези играчи изиграват прилично количество игри, плащат залозите според картите, които държат и тези на масата, познават всички стратегии за покери се стремят да разгадаят всички играчи на масата. Един такъв играч би избрал/а по-лесни опоненти и внимателно ще обмисля ходовете си. Ако желаете да победите мислещия играч, трябва да научите играта и просто да бъдете по-добър играч.

http://www.poker-online.bg/

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Хазартът е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Ако чуствате, че имате проблем с хазарта и желаете помощ, Ви молим да се свържете със следните организации.