0

Видове залози

Сподели с Приятел!

Видове спортни залози – РЕГИСТРИРАЙ СЕ ОТ ТУК

Еденични залози

bet365-head-screenЕдинични залози е една селекция в дадено събитие. Селекцията трябва да бъде правилна, за да е печеливш залогът.
Комбинирани залози от два отбора
Комбинираните залози от два отбора се състои от един залог, който включва две комбинации от различни събития. И двата избора трябва да са правилни, за да е печеливш залогът.
Комбинираните залози от три отбора и повече
Комбинираният залог от три отбора се състои от един залог, който включва три комбинации от различни събития. Всички комбинации трябва да са правилни, за да е печеливш залогът.

Точен резултат

Предсказва точния резултат от играта.

Първо полувреме (първа част)

Всички залози се решават през почивката след първото полувреме на базата на резултата от първото полувреме.
Първи гол
Залага се на играча или отбора, който ще отбележи първия гол в играта.
Двоен шанс
залози „Двоен шанс“ включва два или три възможни резултата от футболния мач: 1x, 12, 2x.
Голмайстор/Отбор с гол
залози на играча или отбора, който вкара гол в играта.
Смесени игри
Смесената игра представлява виртуален мач между два отбора, които играят в един и същи кръг, но не един срещу друг. Пример:Арсенал играе срещу Ливърпул в Премиершип, а Барселона играе срещу Реал Мадрид в испанската „La liga“. Смесената игра се показва като „Арсенал с/у Барселона“, въпреки че на практика не се провежда. В края на 90-те минути без продълженията и наказателните удари се сравняват головете между двата отбора.
Над/Под
При този тип залози трябва да предскажете дали общият брой голове, след изтичането на 90 минути игра, ще е над или под определено число. 
Линия от 2 гола
Според залозите мачът ще завърши с по-малко или с повече от 2 гола. Ако в мача се вкара 1 гол или не се вкара гол, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача се вкарат 2 гола, залозите се считат за невалидни, независимо дали залогът е от тип „Над“ или „Под“. Ако в мача се вкарат 3 или повече голове, печеливши за залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.
Линия от 2,25 гола
Представлява един залог, който се състои от два подзалога: Един залог от тип „над/под“ на линия от 2 гола и един залог от тип „над/под“ на линия от 2,5 гола. Ако в мача се вкара 1 гол или не се вкара гол, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача се вкарат 2 гола, залозите от тип „НАД“ губят 50% от стойността си, като останалите 50% са за равенство, а залозите от тип „ПОД“ печелят 50% от стойността си, като останалите 50% са за равенство. Ако в мача се вкарат 3 или повече голове, печеливши са залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.
Линия от 2,5 гола
Ако в мача се вкарат 2 или по-малко голове, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача се вкарат 3 или повече голове, печеливши са залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.
Линия от 2,75 гола
Представлява един залог, който се състои от два подзалога: Един залог от тип „над/под“ на линия от 2,5 гола и един залог от тип „над/под“ на линия от 3 гола. Ако в мача се вкарат 2 или по-малко голове, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача се вкарат 3 гола, залозите от тип „ПОД“ губят 50% от стойността си, като останалите 50% са за равенство, а залозите от тип „НАД“ печелят 50% от стойността си, като останалите 50% са за равенство. Ако в мача се вкарат 4 или повече голове, печеливши са залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.
Линия от 3,00 гола

Според залозите мачът ще завърши с по-малко или с повече от 3 гола. Ако в мача се вкарат 2 или по-малко голове, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача се вкарат 3 гола, залозите се считат за невалидни, независимо от типа на залога. Ако в мача се вкарат 4 или повече голове, печеливши са залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.

Линия от 3,25 гола

Представлява един залог, който се състои от два подзалога: Един залог от тип „над/под“ на линия от 3 гола и един залог от тип „над/под“ на линия от 3,5 гола. Ако в мача се вкарат 2 или по-малко голове, печеливши са залозите от тип „ПОД“, а залозите от тип „НАД“ губят. Ако в мача сe вкарат 3 гола, залозите от тип „НАД“ губят 50% от стойността си, а тези от тип „ПОД“ печелят 50% от стойността си. Ако в мача се вкарат 4 или повече голове, печеливши са залозите от тип „НАД“, а залозите от тип „ПОД“ губят.

Азиатски хендикап

При Азиатския хендикап се предлагат отлични възможности за печалба и рискът е по-малък в сравнение със стандартните залози от тип „победа-равенство-победа“. Трябва да изберете отбора, който ще преодолее хендикапа, или да заложите срещу отбора, който използва хендикапа. Азиатският хендикап се състои от два компонента – хендикап линия и парична линия.
Handicap  (0)
Печелите, ако отборът спечели мача. Ако резултатът е равен (нулева голова разлика), залогът ви се възстановя.
Handicap (+0.25)
Печелите, ако вашият отбор спечели мача. Ако резултатът е равен (нулева голова разлика) залогът ви се възстановява.
Handicap (+0.50)
Печелите, ако отборът завърши наравно или спечели мача.
Handicap (+0.75)
Печелите, ако отборът спечели мача или завърши наравно. Ако загуби с един гол разлика, губите 50% от стойността на залога.
Handicap (+1)
Печелите, ако отборът спечели мача или завърши наравно. Ако загуби с един гол разлика, залогът ви се възстановява.
Handicap (+1.25)
Печелите, ако отборът спечели мача или завърши наравно. Ако загуби с един гол разлика, печелите 50% от залога.

Handicap (+1.5)
Печелите, ако отборът спечели, завърши наравно или загуби мача с един гол разлика.

Handicap (+1.75)
Печелите, ако отборът спечели, завърши наравно или загуби мача с един гол разлика. Ако загуби с два гола разлика, губите 50% от залога.

Handicap (+2)

Печелите, ако отборът спечели, завърши наравно или загуби мача с един гол разлика. Ако загуби с два гола разлика, залогът ви се съзстановява.
Handicap (+2.25)
Печелите, ако отборът спечели, завърши наравно или загуби мача с един гол разлика. Ако загуби с два гола разлика, печелите 50% от залога.
Handicap (+2.5)
Печелите, ако отборът спечели, завърши наравно или загуби мача с разлика по-малка от три гола.
Handicap (-0.25)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от един или повече гола. Ако мачът е равен, губите 50% от залога.
Handicap (-0.5)
Печелите, ако отборът спечели мача.
Handicap (-0.75)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от два или повече гола. Ако спечели с един гол разлика, печелите половината от вашия залог, а другата половина се възстановява по вашата сметка.
Handicap (-1)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от два или повече гола. Ако спечели с един гол разлика, вие възстановявате вашия залог.
Handicap (-1.25)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от два или повече гола. Ако спечели само с един гол разлика, губите 50% от залога.

Handicap (-1.50)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от два или повече гола. 

Handicap (-1.75)

Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от три или повече гола. Ако спечели с два гола разлика, печелите 50% от вашия залог.

Handicap (-2)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от три или повече гола. Ако спечели с два гола разлика, залогът ви се възстановява. 

Handicap (-2.25)

Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от три или повече гола. Ако спечели с два гола разлика, губите 50% от залога.
Handicap (-2.50)
Печелите, ако отборът спечели мача с разлика от три или повече гола.

залози на живо

Залозите на живо се правят в реално време, което означава, че можете да използвате постоянно актуализиращите се коефициенти, за да залагате по време на самото спортно събитие.При този начин на залагане имате преимуществото да реагирате на последните промени  в мача и да правите лесни и точни единични залози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *