0

Видео покер в онлайн казино

Сподели с Приятел!

5 Практични съвета за видео покер

Видео покер е съчетание от късмет и умение.Късметът е в картите който излизат на екрана.Умението обхваща много повече от това да знаете какво държите.В тази статия ще обсъдим някой от нещата който всеки играч на видео покер трябва да знае,независимо от стратегията която има.

  1. Едно от най-умните неща,който всеки играч на видео покер трябва да направи е да провери графиката за изплащане,преди да започне да играе.Графиката за изплащане казва колко ще се плаща за всяка печеливша ръка.
  2. Много начинаещи играчи играят с минималният залог като си мислят, че ще ги задържи по дълго в играта.Проблемът е , че ако играете с минимален залог и ударите Royal Flush печалбата ви ще е съвсем минимална.Ако сте притеснени, че банката ви намалява бързо то тогава играйте с по-малък размер на монетите.Или ако не сте сигурни как да играете то тогава играйте на безплатната версия на играта, докато стабилизирайте вашата игра.
  3. Планирайте колко пари сте готови да изгубите и се придържайте към това.За съжаление много играчи играят дълго време на видео покер въпреки ,че губят като мислят, че късметът им е длъжен да се промени.Успешните играчи на видео покер знаят, че някой ден имат късмет, а някой не.Преди да започнете да играете определете сума която сте готови да загубите и когато тази сума свърши да напуснете играта.
  4. Видео покер е игра на човек срещу машина.Винаги помнете ,че няма ограничение във времето.Уверете се , че сте прегледали внимателно картите си.Имате толкова време колкото ви е необходимо,за никъде не бързате.Разгледайте внимателно картите си преди да сте натиснали бутона.
  5. Начинаещите играчи на видео покер се нуждаят от опит, очевидно е , че най-добрият начин да се натрупа опит е да се играе.За щастие повечето онлайн казина предлагат “Играй безплатно“.Възползвайте се от безплатните игри за разработване на стратегията си, преди да играете за истински пари.

За да играете на безплатни видео покер игри можете да посетите страницата за безплатни видео покер игри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *