0

Вземи само сега–100лв.безплатен залог!

Сподели с Приятел!

Безплатен залог в Offsidebet  на всички свои Български клиенти – супер бонус – безплатен залог на стойност до 100 лева!

Минималната сума на първи депозит, върху който може да се получи  бонус  безплатен залог е €10 (20 лева или $10).

Максимален размер на безплатен залог – 100 лева (€50 или $50).

безплатен залог се изплаща върху стойността на първия направен от Вас залог на спортни събития. Сумата на безплатен залог е равна на 50% от стойността на първия залог.

За получаване на бонуса може да се използва единичен, както и комбиниран залог. Бонус върху системни залози не се изплаща. Минимален коефициент на първия залог, за да се получи бонус – 1.50 (за единичен залог, както и за всяко събитие в комбиниран залог).

Вземи само сега–100лв.безплатен залог!

Бонус сумата се изплаща върху залог, направен в рамките на 7 дни след първия Ви депозит в Offsidebet.

Офертата е валидна само за първи депозит направен след 00:00 часа българско време на 8 Ноември 2010.

Сумата на безплатен залог не може да надхвърля 50% от стойността на първия Ви депозит в Offsidebet.

безплатен залог е под формата "winnings only", т.е. клиентите получават САМО чистата печалба от залога, като Offsidebet ще приспадне стойността на направения залог. Пример: за безплатен залог от 100 лева, заложен на коефициент 1.80 – клиентът ще получи само чистата печалба от 80 лева, като Offsidebet ще приспадне от клиенската сметка стойността на залога.

Бонус сумата трябва да бъде изиграна в един залог.

След получаване на безплатен залог, бонусът и сумата на депозита, за който е получен безплатен залог трябва да бъдат изиграни поне 3 пъти преди теглене! Пример: За депозит от €100 и получен бонус от €50 трябва да направите минимален оборот от €450 в сметката си за спортни залагания след получаване на бонуса, преди да можете да изтеглите средства.

Минимален коефициент за превъртане след получаване на бонуса – 1.70! При превъртане на бонуса на комбинирани залози – минимален коефициент от 1.50 на всяка селекция в комбинацията. Системни залози не се броят към условията за превъртане на бонуса.

Залози на Бейзбол Парични Коефициенти, не се считат към изискването за превъртане.

Офертата е валидна само за един потребител на домакинство, семейство, IP адрес или среда, в която се използват споделени компютри (училище, клуб, библиотека и др.) Повече от една сметка на домакинство е забранена!

Офертата за безплатен залог е валидна само за български граждани с регистриран адрес в България. Запазваме си правото да изискаме копие от личната Ви карта преди да кредитираме сумата на бонуса по сметката Ви.

За получаване на бонуса се квалифицират всички видове депозити.

При теглене на средства преди получаване на бонуса за безплатен залог, губите право да получите този бонус.

При нарушаване на условията на бонуса или откриването на залози, които поради бонус или друга промоция, водят до гарантирана печалба за единичен клиент или група клиенти, Offsidebet си запазва правото да отмени бонуса, както и да отмени залог, направен със средствата от бонуса. Offsidebet си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, за да покрие административните си разходи.

Offsidebet.com си запазва правото да измени и/или отмени тази промоция по всяко време, без предварително уведомление!

Вземи само сега–100лв.безплатен залог!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *