0

Българска турнирна ранглиста в PokerStars

Сподели с Приятел!

От юни 2010 играчите на PokerStars от България ще могат да се съревновават срещу сънародниците си редовно и да печелят големи парични награди. С Българската турнирна ранглиста (ТРЛ) ще можете да тествате покер уменията си срещу сънародниците си в битка за чест и ежемесечен награден фонд от $3,000. Това е промоцията, която липсваше на онлайн покера в България!

 

Печелите точки във всеки турнир (на много маси), в който участвате, като играчите с най-много точки се подреждат в ранглиста. Оглавете Българската ТРЛ в края на месеца и ще спечелите $400! Но това не е всичко – всеки от първите 25 играча в края на всеки месец ще печели дял от наградния фонд, така че ще има за какво да се играе. Колкото повече турнири играете, толкова по-голям шанс ще имате за страхотно представяне в Българската ТРЛ!

Как работи Българската ТРЛ PokerStars

Всеки път, когато завършите в топ 15% в редовен турнир в PokerStars, вие ще получавате точки за ранглистата. Броят точки зависи от размера на входа на турнира, броя на участници и позицията, на която финиширате. Повече можете да научите в страницата как работят турнирните ранглисти на PokerStars.

Българската ТРЛ отчита най-добрите ви 20 резултата от всички турнири в PokerStars, изиграни между 00:00:00 ET в първия ден на месеца и 23:59:59 ET в последния ден на месеца.

Турнирната ранглиста на PokerStars ще се актуализира всяка седмица, затова проверявайте редовно позицията си.

За регицтрация в PokerStars от тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *