0

Бонус за първи депозит в Offsidebet покер

Сподели с Приятел!

Направете първия си депозит в Offsidebet покер и ще получите бонус до $600.

Играчи, които депозират в Offsidebet покер за първи път, ще получат 200% бонус до $600. Бонусът се дава след потвърждение на активирането на сметката. Играчите могат да проверят секцията "My Account" (“Моята Сметка”) за статус на покер бонусите си.

 

Общи Условия в Offsidebet покер:

 1. Тази оферта е валидна само за покер играчи, които открият сметка за игра с истински пари.
 2. Всеки играч може да получи САМО един бонус, независимо от сумата на депозита.
 3. Офертата е валидна само за покер играчи, които правят своя ПЪРВИ депозит.
 4. Максималната сума на бонуса е до $600.
 5. Всеки покер играч може да регистрира САМО една сметка.
 6. Бонусът за първи депозит се дава на играчите след спечелване на Offsidebet покер Player Points (Offsidebet PP) в игри с истински пари и турнири. За повече информация относно Offsidebet PP и как можете да виждате Вашите точки – посетете секцията “My Account” (“Моята Сметка”) на Покер софтуера.
 7. При игри с истински пари, Точките се дават за всяка ръка, в която играчът участва, ако за ръката е взет рейк, независимо дали покер играчът е направил залог на сляпо или нормален залог, или се е отказал (фолд-нал). Точки се дават и въз основа на таксите платени за вход в покер турнира.
 8. Играчи с VIP Ниво 2, VIP Ниво 3, VIP Ниво 4, VIP Ниво 5, и VIP Ниво 6 печелят точки по-бързо от играчи с VIP Ниво 1. Информация за VIP Клуба на Offsidebet покер можете да намерите тук.
 9. Точки се дават според взетия рейк-а в игри с истински пари, според следната таблица:
  Пример: за всеки 1000 точки получавате $10 бонус. Играч, спечелил 900 Точки трябва да спечели още 100 точки за да получи бонус.
 10. Играчите продължават да трупат точки, докато играят, и допълнителните плащания на бонуси стават автоматично.
 11. Бонусите се прехвърлят автоматично в сметката на покер играча при спечелването на точки. Играчите могат да посетят секцията "My Account" (“Моята Сметка”), за да видят бонус баланса си и баланса на точките.
 12. Играчи, депозиращи в националните си валути ще получат бонус според максималната бонус-сума в USD, превалутирана автоматично в тяхната валута
 13. Играчи, класиращи се за участие в тази програма имат 90 дни, за да съберат необходимия брой точки, и да получат своя Бонус за Първи Депозит.
 14. Участието в тази програма означава, че играчът е прочел и е съгласен с тези общи условия.

Бонус за Първи Депозит в Offsidebet покер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *