0

Битката за България – ежедневни турнири само за българи!

Сподели с Приятел!

Имаме удоволствието да ви представим новите безплатни турнири само за българи за месец февруари

 

Началото на 2011 беше отпразнувано с истинска революция в онлайн покера – Home Games. Ние обаче не забравяме играчите си от България, които искаме да зарадваме и през февруари със специални за тях предложения.

Ежедневните безплатни турнири с гарантиран награден фонд от $200 се продължават, но това съвсем не е всичко. Всеки вторник, четвъртък и събота от 21:00 българско време (14:00 ЕТ) ще се провеждат рибай турнири с вход от $0.11, като ние ще прибавим $50 към наградния фонд. Това се явява следващото стъпало за тези от вас, които искат да сменят безплатни турнири с тръпката от играта с истински пари.

 

За по-напредналите от вас предлагаме и турнир с вход от $1.10 с гарантиран награден фонд от $100. Той ще се провежда всеки понеделник и петък от 21:00 българско време (14:00 ЕТ).

Всяка сряда и петък пак от 21:00 (14:00 ET) ще имате възможността да се включите в рибай турнира с вход от $2.20 и гарантиран награден фонд от $200.

Това означава, че всеки ден от месеца ще има  безплатни турнири само за българи.

 

Ние правим всичко възможно да се превърнете в печеливши играчи. С това ново предложение за месец декември се надяваме да осигурим плавен преход от безплатните турнири, през опцията за рибай/ад-он, до турнирите с истински пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *